ENFORTEIX EL TEU SISTEMA IMMUNOLOGIC ABANS NO ARRIBI L’HIVERN!

Aquestes festes nadalenques amb el teu aparell digestiu “en pau i harmonia”
02/20/2017
Sabies que el magnesi és un mineral imprescindible?
02/20/2017
Mostrar tot

-La millor manera de començar el dia és prenent, en dejú, el suc de dues taronjes i una llimona, juntament amb una culleradeta de pol·len.

-A més a més d’aquests dos cítrics, hem d’augmentar el consum diari de vitamina C, prenent aliments com el pebrot, el kiwi, la papaia, mandarines i groselles.

-Dos o tres cops per semana, haurien d’estar presents a taula aliments de la familia de les crucíferes: col, coliflor, bróquil, col llombarda… Són hortalisses riques en vitamines C, E, K i àcid fòlic, i en minerals, principalment potassi i calci. S’han d’acompanyar sempre de patata.

-Per amanir les amanides, a més a més d’utilitzar un bon oli d’oliva verge (de primera prensada), afegirem espècies com la cúrcuma, l’orenga o el gingebre.

-Hauríem de substituir el café per una infusió de te verd: és antioxidant, pel seu alt contingut en vitamina C, i també aporta flúor i manganés.

-Per endolcir, en lloc de sucre, ens será molt més beneficiós utilitzar mel, preferiblement de farigola o eucaliptus.

-Després de sopar o abans d’anar a dormir, ens prepararem la següent tisana: en uns 200 ml. d’aigua bullint, afegirem una cullerada sopera colmada de la següent barreja: malva, plantatge, malví i anís verd; ho bullirem durant 2 minuts i ho deixarem reposar durant 3 minuts. Una culleradeta de mel, i a gaudir!

Comments are closed.