auriculoterapia BarcelonaAURICULOTERAPIA

L’auriculoterapia té el seu origen en la medicina tradicional xinesa però existeix informació que vincula aquest tractament amb moltes altres cultures al llarg de la història. Si ha perdurat a través del temps és, doncs, per la seva efectivitat per tractar satisfactòriament diverses afeccions.

En cada orella existeixen punts correlacionats amb tot el nostre organisme, connectats entre si a través dels canals energètics coneguts com a meridians. L’auriculoteràpia consisteix en l’estimulació d’aquests punts mitjançant la utilització de petites agulles, llavors, etc. que s’insereixen en aquelles zones que corresponen amb els òrgans, vísceres, articulacions i sistemes afectats. La seva finalitat és reequilibrar l’organisme en tot el seu conjunt.

Per ser una tècnica senzilla al mateix temps que molt eficaç, al nostre centre de teràpies naturals a Barcelona, utilitzem l’auriculoterapia com a complement a altres teràpies. Entra en contacte amb nosaltres i et donarem tota la informació necessària que puguis trobar sobre auriculoteràpia a Barcelona.

TERÀPIES ENERGÈTIQUES I VIBRACIONALS: AROMATERÀPIANUMEROLOGIAGRAFOTERÀPIAMEDICINA TRADICIONAL XINESAAURICULOTERAPIA