numerología barcelonaNUMEROLOGIA

La numerologia és l’estudi de la personalitat a través dels nombres que regeixen a cada persona. Aquest estudi ens ajuda a conèixer en profunditat quines qualitats, mancances i inquietuds es posseeixen, de manera que facilita l’autoconeixement.

Mitjançant l’estudi numerològic que realitza el terapeuta i les pautes marcades a la teràpia, el pacient és capaç de potenciar aquests aspectes positius que té de forma innata i neutralitzar els negatius, amb l’objectiu d’aconseguir l’harmonia física, mental i espiritual, conduint així el seu destí de vida de forma conscient.

Per tant, podem afirmar que l’energia que emeten els nombres incideix en la nostra persona de tal manera que si el pacient posa en pràctica les indicacions que se li aconsellen, podrà deixar de ser un simple espectador per convertir-se en protagonista de la seva pròpia vida.

Cada aniversari canviem de vibració numerològica. Al nostre centre de teràpies naturals a Barcelona, t’orientem a gestionar de forma conscient i equilibrada, els canvis numerològics que aquest any es presentaran a partir de la data del teu aniversari. Entra en contacte amb nosaltres i et donarem tota la informació necessària que puguis trobar sobre numerologia a Barcelona.

TERÀPIES ENERGÈTIQUES I VIBRACIONALS: AROMATERÀPIANUMEROLOGIAGRAFOTERÀPIAMEDICINA TRADICIONAL XINESAAURICULOTERAPIA