dietética barcelonaDIETÈTICA

La dietètica és l’estudi de l’alimentació equilibrada i suficient, que permet conèixer la dieta més convenient per a cada persona en les diferents etapes de la seva vida, en el seu desgast físic o en el seu estat de salut.

Des del concepte holístic no creiem en dietes miraculoses que serveixen per a tothom. La dieta, així com qualsevol altre tractament, es realitza des d’una òptica global en la qual l’individu és el centre i les seves circumstàncies ens ajuden a fer-ne una d’adequada per a cada persona i per a cada moment.

S’han d’elaborar plans dietètics personalitzats i específics per a les persones amb al·lèrgies, problemes dermatològics, desordres digestius, disfuncions osteoarticulars, obesitat i qualsevol altre tipus de patologia.

Al nostre centre de teràpies naturals a Barcelona, realitzem plans dietètics personalitzats per a les diferents situacions i etapes de la vida. Entra en contacte amb nosaltres i et donarem tota la informació necessària que puguis trobar sobre dietètica a Barcelona.

NATUROPATIA: DIETÈTICAFITOTERÀPIAOLIGOTERÀPIASALS DE SCHÜSSLERFLORS DE BACHNUTRACÈUTICS