homeopatía barcelonaHOMEOPATIA

És un sistema terapèutic ideat pel doctor Samuel Christian Friedrich Hahnemann (1755-1843). La paraula homeopatia deriva dels vocables grecs homeo: similar i pathos: malaltia.

El principi bàsic de la homeopatia és la curació pel similar: una substància que causa determinats símptomes en una persona sana, pot guarir aquests mateixos símptomes en algú que està malalt. Per determinar el medicament adequat que necessita cada persona a cada moment, els homeòpates realitzem una entrevista detallada que tindrà en consideració els signes físics, generals, de caràcter i les circumstàncies personals del pacient.

Els medicaments homeopàtics utilitzen dosis molt petites (quantitats infinitesimals) de principi actiu, per la qual cosa no son tòxics, i per tant, es poden administrar tant a gent gran com a nens i fins i tot a dones embarassades.

Al nostre centre de teràpies naturals a Barcelona, per recomanar el tractament homeopàtic és imprescindible realitzar un historial molt detallat del pacient sobre els seus símptomes etiològics i psíquics; les seves modalitats; els seus símptomes generals i morfològics; i els símptomes locals. Tan sols d’aquesta manera, el tractament homeopàtic és correcte. Entra en contacte amb nosaltres i et donarem tota la informació necessària que puguis trobar sobre homeoteràpia a Barcelona.