Numerologia – saps realment què és?

Tens tendència a patir d’anèmia ferropènica?
02/20/2017
“POTAJE” DE CIGRONS DE SETMANA SANTA
02/20/2017
Mostrar tot

Segur que has sentit a parlar alguna vegada de la Numerologia però, saps realment què és?

Pitàgores, filòsof i matemàtic grec, va observar com els números regeixen l’ordre de tot el que existeix, des de la configuració mateixa de l’Univers, fins als més petits detalls. És per aquesta raó que podem considerar a Pitàgores com el referent de la Numerologia occidental.

La Numerologia és l’estudi de la personalitat a través dels números que regeixen a cada individu, segons la seva data de naixement. Servint-nos de la Numerologia, podem conèixer en profunditat quines qualitats, mancances i inquietuds es posseeixen, facilitant l’autoconeixement. Així, l’individu és capaç de potenciar aquests aspectes positius que posseeix de manera innata, i neutralitzar els negatius, amb l’objectiu d’aconseguir l’harmonia física, mental i espiritual, conduint així el seu destí de vida de manera conscient.

L’estudi del quadre numerològic no encasella a les persones, al contrari, les situa en el seu centre energètic i els permet realitzar canvis substancials en les seves vides.

A través de l’estudi numerològic també podem conèixer en quina vibració anual estem, que és la que comença en el nostre aniversari. Aquest càlcul ens ajudarà a saber quines tendències dominaran l’any que volem esbrinar i cap a on hem d’encaminar les nostres accions.

Un cop fet l’estudi numerològic, utilitzarem l’aromateràpia, a través dels olis essencials, per aconseguir allò que més necessitis: asserenar, activar o equilibrar el teu estat emocional i mental.

En el nostre centre utilitzem dia a dia, tant la Numerologia com l’Aromateràpia, en els tractaments que apliquem, amb resultats molt satisfactoris.

Si vols que estudiem el teu quadre numerològic, truca’ns i t’informarem sense compromís.

Comments are closed.