TERÀPIA GEOTERMAL TERÀPIA GEOTERMAL

Aquesta tècnica utilitza pedres calentes i fredes per realitzar un massatge harmonitzador, amb l’objectiu de restaurar l’equilibri psicofísic. En el nostre centre combinem aquest massatge amb la cromoteràpia, l’ aromateràpia i la numerologia vibracional per realitzar un tractament molt més complet.

Així, creant un ambient agradable i personalitzat, establim quin color, aroma i número és l’adequat per a cada cas en concret, ja que en el procés equilibrador, hi ha qui necessita relaxar-se i qui necessita un tractament més revitalitzador, depenent del moment emocional en el qual es troba l’usuari.

A més, el contrast de temperatura de les pedres fredes i calentes, activa el sistema circulatori, augmentant el flux sanguini, la qual cosa afavoreix tant la nutrició dels teixits com la seva desintoxicació.

Al nostre centre de teràpies naturals a Barcelona, no solament apliquem les pedres sobre el cos, si no que les utilitzem per tractar-lo en el seu conjunt. Entra en contacte amb nosaltres i et donarem tota la informació necessària que puguis trobar sobre terapia geotermal a Barcelona.

 

TERÀPIES MANUALS: REFLEXOLOGIAQUIROMASSATGEDRENATGE LIMFÀTIC MANUALTERÀPIA GEOTERMAL