QUI SOM?

QUI SOM?

La Reflexologia Podal va marcar l’inici professional de l’Ana María Esquirol, però la curiositat i l’afany per tractar de la forma més completa als seus pacients ha fet que s’hagi anat formant des dels seus inicis fins a l’actualitat.

L’Ana María es va formar com a naturòpata, homeòpata, acupuntora, i terapeuta manual. És diplomada en Alimentació i Salut, Homeoteràpia i Bioenergètica per la Universidad Politécnica de Madrid. Actualment, dirigeix el seu propi centre, on atén a tots els seus pacients i compta amb un equip professional que l’ajudem a què el pacient, en una mateixa sessió, pugui ser atès per ella i pugui rebre la teràpia manual més adient.

A més del seu treball en el centre de teràpies, Ana María compagina l’activitat de terapeuta amb la de professora a l’escola CIM de Barcelona des del 1985. Els cursos que imparteix són els de Reflexologia podal; Reflexologia de la mà; Fitoteràpia, Dietètica, Complements nutricionals, Hidroteràpia i Geoteràpia; Numerologia i Aromateràpia.

L’entusiasme de l’Ana María cap a les teràpies naturals és tal que dedica part del seu temps a la divulgació activa a través de conferències, premsa i ràdio.

Història i filosofia de treball

El Centre de Teràpies Naturals Ana María Esquirol va ser creat fa més de 30 anys. L’Ana Maria Esquirol va iniciar la seva activitat amb una idea molt clara: tractar la persona en la seva globalitat. Basat en la filosofia de que no existeixen malalties sinó persones malaltes, el centre es fonamenta en el mètode holístic (del grec holos: tot, sencer o total), és a dir, que davant qualsevol molèstia física, funcional o emocional, s’entén que és la persona en el seu conjunt la que està malalta i se l’ha de tractar com una unitat. El tot és més que les seves parts.

Així, tractem als nostres pacients des d’una visió global i utilitzant totes aquelles teràpies i remeis naturals que creiem més convenients per a cada individu, sigui nen o adult.

Amb el pas dels anys, gràcies a l’aprenentatge acadèmic, l’experiència professional i l’estímul que suposa tractar cada dia amb persones amb diverses problemàtiques i la seva idiosincràsia, avui dia disposem de moltes i variades eines per abordar de forma més àmplia i personalitzada les dolències dels nostres pacients.